Deloitte CFO Finance Excel-kursus

Altandetlige.dk - Polit Portal

Vi introducerer særligt udvalgte studerende for de vigtigste funktioner i Excel, herunder nøglen til Excel-analyser og -rapportering, som er controllerens foretrukne værktøj. Deltag i kurset den 12. april 2018.

Dagen indledes med et kort indlæg om Deloitte Consulting CFO Finance’ aspiration og operationelle konsulenttilgang.

Efterfølgende vil nogle af vores konsulenter introducere dig til de vigtigste funktioner i Excel, herunder uundværlige værktøjer til udarbejdelse af Excel-analyser og -rapporteringer, som danner grundlag for en CFO’s daglige beslutninger. Dagen vil tilbyde undervisning til erfarne Excel-brugere, hvor mere komplekse Excel-løsninger gennemgås, men også undervisning til deltagere, som ønsker at udvide deres basale Excel-kundskaber. Deltagerne vil blive opdelt i starten af dagen ud fra deres niveau indenfor Excel.

Undervisningen afsluttes med casearbejde i små grupper, hvor kursets teoretiske del anvendes i praksis. Under hele dagen får du mulighed for at sparre med andre ambitiøse kandidatstuderende og erfarne konsulenter fra Deloitte Consulting CFO Finance. Et dommerpanel bestående af konsulenter fra Deloitte Consulting CFO Finance bedømmer caseresultaterne, og ved aftenens middag kåres vindergruppen.

Derudover vil der for udvalgte deltagere være mulighed for at blive en del af Deloitte Consultings mentorprogram.

Deloitte Excel-kursus er et initiativ ved Deloitte Academy, der varetager uddannelsen af fremtidens konsulenter fra graduates til CFOs. Uddannelsen ruster dig til at løse konsulentopgaver på højeste niveau, og den er grundlaget for Deloittes CFO-program.

Hvem kan deltage?
Vi tilbyder arrangementet til kandidatstuderende på studier med et finansielt eller regnskabsmæssigt fokus, der vil stifte bekendtskab med arbejdet som konsulent samt forny sig indenfor de fundamentale teknikker i økonomistyring, herunder controlling og rapportering. Arrangementet tilbydes både til erfarne Excel-brugere, men også studerende, som ønsker at udvide deres basale Excel-egenskaber.

Kurset afholde den 12. april 2018. Deadline for tilmelding er den 29. marts 2018.

For yderligere spørgsmål kontakt konsulent Anders Zaar Jensen på mobil 3093 5292 eller mail andersjensen@deloitte.dk.

Ansøg her.

Tags: #Deloitte  #excel 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om