Få en BCG-konsulent som mentor

Altandetlige.dk - Polit Portal

Har du brug for sparring, der kan hjælpe dig på vej til målet om at blive managementkonsulent? Et af verdens førende konsulenthuse, The Boston Consulting Group, er mentorvirksomhed for Mentor-Connect, som gør det muligt for dig at få en BCG-mentor.

Et af verdens førende konsulenthuse, The Boston Consulting Group (BCG), er mentorvirksomhed for Mentor-Connect. Mentor-Connect er et mentorforløb eksklusivt for studerende på Københavns Universitet. Mentorforløbet strækker sig over en periode fra november til juni, hvor mentor og mentee mødes 3-4 gange.

Mentorforløbets indhold planlægges mellem mentee og mentor, og afhænger således af mentees ønsker for mentorforløbet. Sammen med en BCG mentor kan du reflektere over dine mål, og blive inspireret til at gå nye veje. Du kan f.eks. blive klogere på, hvordan din mentors typiske arbejdsopgaver ser ud, hvordan han eller hun har anvendt sin akademiske baggrund i sit arbejde som konsulent, og særligt hvordan du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Mentorforløbet udspringer af en gensidig faglighed, og derfor bliver mentee og mentor matchet ud fra samme uddannelsesbaggrund, så vidt det er muligt, for at du kan sparre med en, som har været dér, hvor du selv er nu.

Den
22. november vil mentees og mentorer mødes for første gang til Kick-Off Event faciliteret af erhvervspsykolog fra Mannaz.

Ansøgningsfristen for mentorforløbet er den
5. november. Læs mere om BCG på bcg.dk.

ANSØG HER

Tags: #mentor  #bcg  #The Boston Consulting Group 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om