Kom til gratis Tableau-undervisning

Altandetlige.dk - Polit Portal

Når mængden af data vokser, bliver det sværere at overskue og analysere det. Det er her, analyse- og visualiseringsværktøjet Tableau kommer ind i billedet. Kom til gratis undervisning den 21. og 28. februar 2017 på CSS.

Kom og få et indblik i, hvordan man arbejder med store datamængder, når datavirksomheden Inviso holder to gange gratis undervisning i analyse- og visualiseringsværktøjet Tableau.

Hvorfor visuel dataanalyse? Fordi data sagtens kan være både overskueligt og oplysende på samme tid - og det behøver ikke være svært. Kan du både analysere og visualisere din data, bliver det lettere for dig at præsentere det, så andre kan forstå det. Det kan bruges både i din bachelor, i dit speciale og på dit studiejob.

Har du aldrig hørt om programmet før, eller kender du det kun perifert, får du mulighed for at lære det helt fra bunden. Måske kender du allerede programmet og ved lidt om, hvordan det skal bruges, men du vil gerne blive endnu bedre. Uanset hvilken kategori, du hører til, kan du deltage i undervisningen - første gang er tirsdag den 21. februar, som vil være lidt mere basis i det, mens anden undervisningsgang er tirsdag den 28. februar, hvor der vil blive gået lidt mere i dybden. Begge dage er undervisningen fra klokken 17.15-21.00, og det hele foregår på CSS, så du kan komme direkte fra din forelæsning.

Data Case Competition
Tirsdag den 7. marts afholder Inviso i samarbejde med Deloitte en Case Competition, hvor du kan bruge dine nyerhvervede Tableau-evner i praksis. Læs meget mere om det her.

Softwaren
Tableau er gratis for studerende. Installér gerne en gratis version af programmet hjemmefra, det kan hentes her. Det er simpelt og intuitivt at komme i gang med Tableau.

Tilmelding
Tilmeld dig ved at sende en mail til tableau@altandetlige.dk med navn, studie, CV og karakterer.

Hvornår 
Tirsdag den 21. februar 2017 klokken 17.15-21.00: Tableau – introduktionskursus
Tirsdag den 28. februar 2017 klokken 17.15-21.00: Tableau – avanceret kursus

Tirsdag den 7. marts 2017 klokken 17.15-21.00: Data Case Competition

Hvor
Lokale 35.01.06 på CSS, Københavns Universitet.
Der vil være gratis aftensmad og drikke alle tre aftener.

Tags: #undervisning  #Deloitte  #tableau  #inviso  #Data Case Competition 

2 kommentarer


Emil Blicher

Emil Blicher @ d. 01. february 2017 #1

Anbefaler I, at man har været gennem nogle specielle ting på studiet, eller kan man sagtens som studerende på 2. semester få noget ud af det?


Sarah Schannong

Sarah Schannong @ d. 02. february 2017 #2

Hej Emil, du kan sagtens få noget ud af de to kursusgange som studerende på 2. semester :)


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om