Kraka uddeler pris for bedste Bachelor

Helene Østergaard

Har du skrevet dit bachelorprojekt i efteråret 2017 eller foråret 2018? Eller kender du én, som har skrevet en fænomenal bacheloropgave? Så læs med her om Krakas pris for bedste bachelorprojekt.

Tænketanken Kraka uddeler 10.000 kr. til årets bedste bacheloropgave i økonomi, og giver vinderen mulighed for at få feedback fra Krakas økonomer, samt en bearbejdning af analysen således, at analysen potentielt kan komme i medierne.

Kraka er en uafhængig fagøkonomisk tænketank, som arbejder for, at økonomisk-politiske beslutninger træffes på det bedst mulige faglige grundlag. I Kraka udarbejder vi analyser på et højt fagligt niveau og kommunikerer resultaterne til den danske befolkning og relevante beslutningstagere.

Hvilke ting fokuserer Kraka på i en god bacheloropgave

Den gode bacheloropgave har et højt fagligt niveau og er af empirisk karakter. Der er særligt tre ting, som vi fokuserer på i en god bacheloropgave

  • Højt fagligt niveau

  • Fremstilling

  • Aktualiteten ift. de økonomiske udfordringer, som Danmark står overfor

Om ansøgning og vurdering

Du kan søge, hvis du er økonomistuderende på Københavns Universitet, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, Syddansk Universitet og Copenhagen Business School, og hvis du har afleveret din bacheloropgave i efteråret 2017 eller foråret 2018.

Vurderingskomitéen vil bl.a. bestå af Krakas Senior Fellows og andre stærke økonomiske profiler tilknyttet Kraka. Efter vurderingen vil Kraka arrangere et event ved studiestart med en officiel overrækkelse af prisen.

Ansøgning skal ske senest d. 15. august til bas@kraka.org.
Vedhæft opgaven og notér dens karakter og skriv ”Bachelorpris” i emnefeltet.

Yderligere spørgsmål

Kontakt gerne Ledende økonom Kristine Vasiljeva (tlf. 23 93 93 27/mail kri@kraka.org).

Tags: #Bachelor  #Kraka  #tænketank  #prisuddeling 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om