Kom til eksklusiv middag med Deloitte Consulting CFO Finance

Altandetlige.dk - Polit Portal

En unik mulighed for at komme tæt på Partnerne i CFO Finance i Deloitte Consulting og få større indsigt i vores operationelle tilgang, samt dagligdagen og mulighederne som konsulent i Deloitte.

Er du en talknuser, der får energi af at møde nye mennesker? Og er du nysgerrig efter at høre mere om karrieremulighederne indenfor økonomistyring, regnskabsanalyse eller finance business partnering? Så kom til en eksklusiv middag på Retour Steak Vesterbro med mad tilberedt af Restaurant Pluto og nyd en uformel aften i selskab med partnere fra vores forretningsområde, CFO Finance, i Deloitte Consulting. Aftenen byder på en masse indsigt om vores arbejde og kultur og giver rig mulighed for at netværke - både med andre studerende og passionerede Deloittere.

I CFO Finance brænder vi for de klassiske discipliner indenfor operationel finance og business finance, hvor problemløsningen sker i samarbejde med kunden – og vi glæder os til at dele vores erfaringer med dig! Med et antal korte indlæg introduceres du til vores aspiration og operationelle konsulenttilgang, de karrieremuligheder vi tilbyder, og til hvordan vi ser rejsen for fremtidens CFO’er. 

Sidst men bestemt ikke mindst vil aftenen bestå af en lækker gastronomisk oplevelse fra Restaurant Pluto sammensat til aftenen, samt et underholdningselement, der afsløres på aftenen, og som med garanti vil være underholdende og tankevækkende.

Hvem?
Dette event er målrettet dig, den ambitiøse og nysgerrige studerende, der er i gang med den sidste del af din bachelor eller din kandidat.

Hvornår?
Aftensarrangement den 23. august 2018, kl 18.00

Hvor?
Retour Vesterbro,
Trommesalen 5,
1614 København V


Kontaktpersoner
Nicholas Paul Bruhn Hansen, Senior Konsulent
nihansen@deloitte.dk
Mobil: +45 2628 3115

Anders Zaar Jensen, Senior Konsulent
andersjensen@deloitte.dk
Mobil: +45 2872 3885


Tilmeld dig her!

Tags: #Deloitte  #deloitte consulting  #CFO Finance 

1 kommentar


Pernille  Hansen

Pernille Hansen @ d. 24. august 2018 #1

Spændende! Delt i netværket.


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om