Tag i biografen med Altandetlige.dk

Katrine Bremholm Kokfelt-Pedersen

Årets CPH:DOX løber snart af stablen, og Altandetlige.dk inviterer 50 filmglade politter i biografen. Hvis du er en af de hurtige kan du sammen med 49 andre politter komme ind og se filmen “Falciani’s Tax Bomb”.

I denne uge slår CPH:DOX dørene op for dette års filmfestival og igen i år byder programmet på flere fantastiske polit-film. I anledning af filmfestivallen vil Altandetlige.dk genoptage en gammel tradition og invitere dig ind og se filmen Falciani's Tax Bomb - The Man Behind the Swiss Leaks.

Altandetlige.dk har købt 50 billetter til filmen torsdag d. 12/11 kl. 17 i Empire Bio. For at få billet til forestillingen skal du blot klikke her.

Når du har tilmeldt dig skal du blot skrive til dine nærmeste polit venner og fortælle dem om eventet. Hvis du af uransagelige årsager ikke kan overtale dem, skal de blot se traileren her: 


Efter en sådan smagsprøve hersker der ingen tvivl om, at de også vil skrive sig hurtigt op til en af de eftertragtede billetter. Men du skal skynde dig, da det er de første 50 tilmeldte, som får en billet.

OBS: Det er vigtigt for os at de gratis billetter bliver brugt, og at du rent faktisk dukker op. Derfor har vi pillet ved incitament strukturen og vil sende en regning på billettens faktiske pris, hvis du ikke dukker op.

Vi glæder os til at se dig!


Tags: #biograf  #cph:dox  #dokumentar  #skattesnyd 

5 kommentarer


Gæst

Gæst @ d. 04. november 2015 #1

Er arrangementet udelukkende for polit?


Anna Cecilie Friis Bach

Anna Cecilie Friis Bach @ d. 05. november 2015 #2

Arrangementet er forbeholdt polit studerende ja - men meld dig eventuelt til, så ser vi om vi har en ledig plads.


Magnus Normann Jørgensen

Magnus Normann Jørgensen @ d. 11. november 2015 #3

Lige et hurtigt spørgsmål her på falderebet, hvorledes ved man om man er blandt de 50 der har fået billet? Og i så fald hvor og hvad tid på aftenen er filmen?

På forhånd tak :)


Magnus Normann Jørgensen

Magnus Normann Jørgensen @ d. 11. november 2015 #4

Der tror jeg lige jeg var lidt for træt da jeg skrev ovenstående.

Det jeg mener er: Er man sikret billet hvis man har tilmeldt sig på linket og hvorledes er proceduren ift. at hente sin billet? :)

Undskyld det hurtige aftræk


Anna Cecilie Friis Bach

Anna Cecilie Friis Bach @ d. 11. november 2015 #5

Hej Magnus.

Vi er i biografen med billetterne når I ankommer. Alle der har tilmeldt sig er meldt til arrangementet da vi stadig har et par frie pladser.


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om