BLIV GRATIS STUDENTERMEDLEM AF FINANSFORENINGEN

Bliv en del af Danmarks stærkeste faglige netværk for investment og finance professionals.

Lær af de finance og investment og mød dine fremtidige kollegaer. Finansforeningen tilbyder, at du som studerende ved de økonomiske og finansielle uddannelser i Danmark kan blive gratis studentermedlem.

Som medlem får du følgende:

  • Gratis deltagelse eller lavere arrangementspris ved foreningens medlemsmøder

  • Gratis adgang til Nøgletalsvejledningen Recommendations & Ratios www.keyratios.org

  • Tidsskriftet Finans/Invest direkte i din indbakke 6 gange årligt www.finansinvest.dk Begrænset antal pladser ved fysisk deltagelse. Fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Hvem er Finansforeningen?
Finansforeningen/CFA Society Denmark blev stiftet den 30. april 1974 og har i dag ca. 1400 medlemmer.

Foreningen har til formål at fungere som et fagligt forum på højeste internationale niveau for professionelle inden for finans og investering og arbejder for kompetenceudvikling og networking for investment og finance professionals i Danmark.

Specialiseringen blandt investment professionals afspejles i foreningernes faglige bredde og dybde. Mere end 85 udvalgsmedlemmer i 15 specialistudvalg arbejder med at arrangere uddannelsesaktiviteter for deres fagfæller.

https://cfa.dk/ kan du finde foreningens arrangementer og initiativer.

Har du spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail@finansforeningen.dk eller +45 33 32 42 75.

Meld dig ind senest den 3. oktober og deltag i lodtrækningen om to fribilletter til Finanskonferencen 2022, der afholdes den 2. november i Kbh

Sådan bliver du medlem

Registrer dig via siden: https://cfa.dk/medlemskab-2/

Meld dig ind senest den 3. oktober og deltag i lodtrækningen om to fribilletter til Finanskonferencen 2022, der afholdes den 2. november i København. 

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk