SAS Institute: THE CURIOSITY CUP 2022

Er du studerende og datainteresseret? Har du arbejdet, eller arbejder du på et projekt hvor du anvender offentligt tilgængelig data? Ligger du inde med en idé til et projekt, det kunne være sjovt at kaste sig over?

 

Så er denne konkurrence lige noget for dig!

 

Du har nu mulighed for at konkurrere mod andre studerende i SAS Curiosity Cup; en international holdkonkurrence med fokus på real-world analytics. 

 

Tøv ikke med at udnytte denne mulighed for at afprøve og udvikle dine datafærdigheder med udfordringer fra den virkelige verden. Saml dine bedste data-venner, og tilmeld jer konkurrencen, der består af to runder:

  1. I første runde skal jeres hold udarbejde og indsende en 2-5 siders artikel, hvor I beskriver resultaterne af jeres dataanalyse. I tager udgangspunkt i et datasæt og et analytisk spørgsmål som I selv vælger, så I behøver ikke at opfinde den dybe tallerken, men kan tage udgangspunkt i et projekt I tidligere har lavet, eller som I lige nu arbejder på.

  2. Skulle jeres projekt udvælges til anden runde, skal I finde kameraudstyret frem. Her skal der nemlig optages en videopræsentation, der beskriver jeres arbejde. Vinderen og andenpladsen indenfor tre kategorier (dataforberedelse, dataanalyse og datapræsentation) bliver kåret den 11. marts 2022.

Du kan læse meget mere om konkurrencen på den globale hjemmeside for Curiosity Cup.

 

Som studerende i Danmark er jeres hold desuden inviteret til at deltage i en eksklusiv lokal konkurrence, hvor I bl.a. vil få mulighed for at præsentere jeres projekt til forårets store SAS-konference. Her vil der desuden være ekstra præmier på højkant og flere potentielle arbejdsgivere vil være til stede.

 

Lyder dette interessant? Så hiv fat i Sara Armandi (Sara.Armandi@sas.com), som vil være behjælpelig med at besvare spørgsmål, og som desuden vil stå til rådighed for alle danske hold der tilmelder sig.

 

Tilmeld dit hold i dag, og åbn døren for eksklusive karriere- og netværksmuligheder.

 

Virksomheder

Vigtige datoer

Registrering: 31. december 2021

  1. runde – Artikelindsendelse: 31. januar 2022
  2. runde – Videopræsentation: 2. marts 2022

Vinderudnævnelse: 11. marts 2022

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk