Er du Alt Andet Lige's nye redaktionsmedlem?

Et nyt semester er startet og Altandetlige byder nye redaktionsmedlemmer velkommen. Hvis du har mod på at skrive artikler, have kontakt med vores partnervirksomheder eller planlægge events, så deltag til næste redaktionsmøde!

Arbejdet i redaktionen indebærer at producere indhold til altandetlige.dk, altså skal der skrives artikler og arbejdes med gode ideer til kreative indslag. Derudover har man kontakt til vores partnervirksomheder, og man er med til at planlægge events, så de studerende kan få et indblik i vores partnervirksomheders arbejdsgang. Der er altså rig mulighed at skabe et netværk og lære spændende virksomheder at kende.

Udover alt det spændende arbejde i redaktionen kommer du selfølgelig også til at møde os skønne mennesker bag Altandetlige. Vi i redaktionen har et stærkt socialt fællesskab på tværs af alle årgange, hvor der er plads til alle.


Hvis det lyder det som noget for dig så join os til vores næste redaktionsmøde mandag den 1. marts 2021, hvor vi hygger med noget øl og lidt lækkert til ganen (online, hvis ikke corona tillader andet). Skriv til os på nyt@altandetlige.dk. Vi glæder os til at møde dig.

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk