AFLYST! Dataetik og ansvarlig AI – et varmt emne med varme pizzaer

Dette arrangement er aflyst, men vil blive afholdt på en fremtidig dato i stedet.

Vores moderne digitaliserede verden genererer enorme mængder data. Med alle disse data er evnen til at håndtere og skabe værdi fra dem afgørende. Årsagen: Analytisk indsigt opnået ved anvendelse af AI (kunstig intelligens) på data er nøglen til bedre beslutninger.

Men hvad hvis data ikke lever op til forventningerne og de krav, der stilles? Eller hvis det nødvendige data slet ikke eksisterer? Hvad sker der, hvis de anvendte AI-applikationer er utilstrækkelige? Eller hvis der ingen tillid er til AI-applikationerne?

 

Torsdag d. 3. november kl. 16:15 på CSS inviterer SAS Institute til arrangement med et varmt emne og (forhåbentlig også) varme pizzaer.

Selve oplægget med emnet ”Dataetik og ansvarlig AI” forventes at vare omkring en time. Efterfølgende vil der være mulighed for at diskutere og reflektere videre over emnet, samt indtage et stykke pizza eller to.

I løbet af oplægget vil vi bl.a. forsøge at svare på:

  • hvad AI er

  • hvor værdien i data ligger

  • hvorfor dataetik og ansvarlig AI er vigtigt for os som individer

  • hvordan du kan forholde dig til data of AI i kommende opgaver/arbejde

Indholdet er tilrettelagt, så alle kan være med. Det kan være en fordel at medbringe egen PC, da der forhåbentlig bliver tid til en lille hands-on session.

Virksomheder

Tilmelding

Bemærk, at arrangementet er aflyst d. 2. november. 

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk