Kom til Female Talent Event hos Novo Nordisk

Novo Nordisk inviterer ambitiøse kvindelige studerende med en interesse for finans til Female Talent Event torsdag d. 11. oktober. Læs mere om eventet og tilmelding her!

Er du en ambitiøs kvindelig studerende, der drømmer om en karriere inden for finans i en markedsledende global virksomhed?

Corporate Finance i Novo Nordisk holder d. 11. oktober et Female Talent Event, hvor vi giver dig en unik mulighed for at lære mere om Novo Nordisk, vores finansorganisation og Global Finance Graduate Programme.

Hvornår: Torsdag d. 11. oktober 2018 kl. 17:00-21:00

Hvor: Novo Nordisk hovedkvarter, Novo Allé 1, 2880 Bagsværd

Til eventet får du mulighed for på egen krop at opleve, hvordan det er at være Global Finance Graduate hos Novo Nordisk. Du får mulighed for at prøve graduate programmet for en aften og møde kvindelige ledere fra forskellige afdelinger i Novo Nordisk, fra finansledere til projektledere. Ydermere vil tidligere Global Finance Graduate og nuværende leder af Research Finance og cand.polit, Anette Halmind, fortælle om sin graduate oplevelse og Novo Nordisk karriererejse efter graduate programmet.

Eventet slutter af med en middag, der giver dig muligheden for at lære de andre deltagere, nuværende og tidligere Global Finance Graduates samt andre Novo Nordisk ansatte bedre at kende.

Interesseret? Vi leder efter dygtige og ambitiøse kvindelige kandidatstuderende inden for finans, økonomi eller ledelse. Hvis det matcher på din profil, og du synes ovenstående lyder interessant, såansøg ved at sende dit CV med billede samt dit seneste karakterudskrift tilNVTN@novonordisk.com

Ansøgningsfrist: 7. oktober 2018

Hvis du har spørgsmål, tøv endelig ikke med at kontakte Nadia Vincents Nielsen (NVTN@novonordisk.com/ +45 30 79 22 15)


Virksomheder

Novo Nordisk inviterer ambitiøse kvindelige studerende med en interesse for finans til Female Talent Event torsdag d. 11. oktober. Læs mere om eventet og tilmelding her!

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk