Har du lyst til at fortælle om dit udvekslingsophold?

Har du været på udveksling under dit polit-studie? Så vil vi meget gerne invitere dig til at fortælle om det her i Altandetlige!

Der er et utal af potentielle destinationer, hvis man ønsker at tage et semester (eller flere!) i udlandet ifm. sin uddannelse på polit. De mange valgmuligheder kan dog komplicere processen, og givet den begrænsede information om de enkelte valgmuligheder, kan det være tæt på umuligt at træffe en kvalificeret beslutning om, hvor man vil hen. Traditionen tro trækker polit-studerende dog i alle sådanne situationer på vores stærke netværk og kultur for erfaringsudveksling på studiet. 

Til den del har vi brug for din hjælp! Derfor er du inviteret til at fortælle om dit udvekslingsophold som et led i en artikelserie på AltAndetLige.dk. Målet er at få skabt et arkiv med artikler om så mange forskellige destinationer (lande, byer, universiteter) som muligt. 

Hvis du har lyst til at blive interviewet til en artikel om dit udvekslingsophold, er du velkommen til at kontakte mig på mail:

Jacob@altandetlige.dk

Jeg sender i givet fald en interviewformular, hvor der er nogle basale oplysninger, der skal udfyldes, og som derudover giver meget frie rammer, til at du selv kan skrive om dit ophold. Målet er at oprette en fane med udvekslingsdestionationer på AltAndetLige.dk. Artiklerne vil være til inspiration og opmuntring for andre politter, og din hjælp modtages med kyshånd.

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk