Har du hørt EconRoots?

Indrømmet. Det her er intern rygklapperi. Men jeg er netop blevet færdig med 1. sæson af EconRoots, som er min kollegas, Stefan Kirkegaard Sløk-Madsen,podcast om økonomisk teoris historie.Og det er faktisk ret godt!

Måske særligt for os, der interesserer os for den slags, men ikke fik fulgt så godt med i netop de sessioner, da vi studerede. Men andre (også ikke-økonomer) kan bestemt også få glæde af det.

Her er beskrivelsen af programmet

EconRoots er et program om økonomisk teori og økonomisk tænkning. Det er både for dig der kender til økonomi, og for dig som bare er nysgerrig på hvor en af de mest betydningsfulde socialvidenskaber kommer fra og hvad den ønsker at fortælle os. Lyt med fra første sæson hvor vi gennemgår økonomiens teorihistorie og du vil møde betydningsfulde tænkere som Smith, Marx, Schumpeter, Hayek, Keynes og mange flere – En intellektuel nydelsestur der giver dig forståelsen for hvor moderne debatter om ulighed, vækst og tolerance kommer fra.

Min personlige favorit er afsnit 6 om den marginale revolution og den østrigske skole. Men der er masser af godt indhold i sæson 1 (mens vi venter på sæson 2).

Du kan finde podcastet her:https://cepos.dk/podcast/econroots.

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk