KP18 Konference - Magt og Økonomi

Økonomer har magt. Økonomer besidder samfundets topstillinger. Kom til fagligt udfordrende debatter og oplæg til den årlige Kritiske Politter konference 2018 lørdag d. 5. maj.

Økonomer har magt. Økonomer besidder samfundets topstillinger. Ikke nok med det, så dikterer økonomisk teori i høj grad den politik, der bliver ført. Kort sagt; økonomer og økonomiske teorier nyder en enorm magt i samfundet. Men hvordan kan så megen magt blive koncentreret omkring et fag, og hvorfor er der ikke nogen økonomer, der taler om magt?

For tredje år i træk inviterer Kritiske Politter sammen med Djøf til økonomisk konference om magt og økonomi. Konferencen bliver afholdt lørdag 5. maj 2018 på Københavns Universitet med oplæg, debatter og workshops hele dagen. Der vil blive serveret gratis frokost, kaffe og anden forplejning.

Konferencen sætter i år fokus på, at økonomiske teorier bruges til at retfærdiggøre politiske standpunkter, at de bruges til at træffe offentlige beslutninger i embedsværket og at økonomer ofte har en stærk stemme i samfundsdebatten.

Vi har inviteret en bred vifte af nogle af de skarpeste danske og internationale økonomiske tænkere, der vil udvide din horisont og komme med forskellige bud på sammenhængen mellem magt og økonomi. Oplægsholderne vil blive præsenteret løbende på Facebook-begivenheden.

Konferencen er for alle, der er interesserede i økonomi. Oplæggene vil være på varierende teknisk niveau, således at alle kan få nye indsigter med hjem.

Tilmelding til arrangementet er gratis gennem Djøf’s hjemmeside via nedenstående link og er et krav for deltagelse. Det tager heldigvis under to minutter og kræver ikke, at man er medlem af Djøf.

https://www.djoef.dk/kurser-og-arrangementer/kurser-og-uddannelse/kursus/kursusdato.aspx?m4c=13843&title=KP18%3A+Magt+og+-oe-konomi

Konferencen er arrangeret i samarbejde med Djøf.Djøf Studerende Hovedstaden

Økonomer har magt. Økonomer besidder samfundets topstillinger. Kom til fagligt udfordrende debatter og oplæg til den årlige Kritiske Politter konference 2018 lørdag d. 5. maj.

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk