McKinseys BA-program til dig, der bliver bachelor i 2021 eller 2022

Marcus Grand har en bachelor i økonomi og læser nu en MBA på Massachusetts Institute of Technology (MIT) efter to år som Business Analyst i McKinsey & Company.

Da Marcus blev færdig med sin bachelor i økonomi, var han i tvivl om, hvilke områder han synes var særligt interessante, og hvad han gerne ville med sin karriere. På daværende tidspunkt arbejdede Marcus som studentermedhjælper i McKinsey og så BA-programmet som en oplagt mulighed for at udforske konsulentverden nærmere.

 

 ”Har man et bredt interessefelt og en lyst til at arbejde på tværs af industrier og funktioner, er BA-programmet en fantastisk mulighed for at finde ud af, hvad man synes er særligt interessant og vigtigt, og det kan man herefter specialisere sig i på sin kandidat, hvis man ønsker at læse videre. Som BA får man således prøvet mange forskellige industrier af samtidig med, at man får en masse erhvervserfaring, som man kan trække på senere hen, hvis man ønsker at videreuddanne sig.”

 

Marcus understreger især, at det erfaringsperspektiv, man får gennem BA-programmet, komplimenterer studiet godt. ”Det udbytte, jeg får af min MBA nu, er formentlig markant højere, end hvis jeg havde læst en kandidat direkte efter bacheloren”.

Derudover har Marcus’ uddannelsesbaggrund i økonomi medvirket til, at han i sit arbejde er fortrolig med tal og store datasæt. ”Jeg er vant til fra studiet, at når man skal løse matematiske modeller, er det ikke altid første gang, at man løser dem. Men når man har gjort det et par gange, lykkes det som regel til sidst”. Samme tilgang har fungeret rigtig godt for Marcus i McKinsey.

Efter det 2-årige BA-program begyndte Marcus på MIT, hvor han nu læser en Master i Business Administration med specialisering i finansiering herunder med fokus på køb og salg af virksomheder. Marcus begyndte at interessere sig særligt for køb og salg af virksomheder under BA-programmet, hvor han arbejdede med netop dette.

 

Bliver du færdig med din bachelor i 2021 eller 2022, og føler du dig klar til at begynde din karriere? Så er BA-programmet måske noget for dig.

Ansøg her: https://www.mckinsey.com/dk/careers/ba-positions

Virksomheder

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk