Vil du være en mester i kropssprog?

Ba.Polit Mikkel Severin er klar med et nyt show, hvor du kan lære alt omkring din professionelle fremtoning. Læs mere om showet her - du kan også vinde billetter til showet!

Ba.Polit Mikkel Severin er klar med et nyt show, hvor du kan lære alt omkring din professionelle fremtoning. Læs mere om showet her - du kan også vinde billetter til showet!

Du kan måske huske Mikkel Severin fra vores tidligere artikel med ham. Nu er han klar med endnu et show, hvor du kan lære alt om at bruge dit kropssprog rigtigt.

Du kan læse herunder hvad du kan forvente dig hvis du skal med:

Program for dagen
Dato: Tirsdag den 7. maj 2013 kl. 13.00 – 17.00

Tid: Berlingsalen, Berlingske Media, Pilestræde 34

- Ønsker du at kunne afkode andre?

- Hvordan får du folk til at støtte op om dine idéer ved hjælp af kropssprog?

- Hvad er do’s and don’ts indenfor kropssprog?

- Vil du have konkrete teknikker, som du kan benytte i forhandlinger, møder og i sociale sammenhænge, så forhandlinger lettere glider igennem, og så du ved, hvor du har din modpart?

- Hvordan kan du fremstå mere selvsikker, overbevisende, åben og tillidsvækkende, så du bliver mere succesfuld?

- Hvilke konkrete teknikker kan du benytte dig af, når du skal afholde et foredrag, præsentation eller oplæg i din virksomhed, så du styrker din præsentations gennemslagskraft?

- Hvordan mindsker du din nervøsitet?

Det er mig en glæde at kunne fortælle, at Berlingske Business har fået øjnene op for min Corporate Talk afholdt for erhvervsledere og virksomheder rundt omkring i Danmark vedrørende afkodning og forståelse af kropssprog med udgangspunkt i Mind Control.

På denne baggrund har jeg indgået et samarbejde med Berlingske Business, erhvervscoach Kristian Koch samt Bremen Teater og Volcano Concepts, der specialiserer sig i at overføre teknikker fra kulturen til erhvervslivet.

Seminaret er udelukkende henvendt til forretningsfolk og andre i professionelle sammenhænge, der ønsker at blive bedre til at forstå sig selv og andre ved dybere kendskab til kropssprog.

Dagens program starter kl. 13.00 og indeholder fire lektioner af 45 min. og 3 pauser med forfriskninger. Der bliver udstedt kursusbeviser til deltagerne, som kan benyttes i forbindelse med eventuelle krav om efteruddannelse.

Bare rolig: Seminaret indeholder ingen interaktive øvelser! Du bliver ikke hevet op på scenen, og du skal ikke præsentere dig for alle tilstedeværende eller lignende. Derimod vil du modtage et bombardement af indtryk og ny viden fra Mikkel Severin & Kristian Koch, når de indtager scenen i Berlingsalen.

Billetsalg : http://www.lidtmere.dk/bremen1

Pris: DKK 1980 ekskl. moms.

Læs her hvis du gerne vil vinde billetter:
Du kan dog blive den heldige vinder af to billetter til dagen, det eneste du skal gøre er at kommentere på artiklen med et "Jeg vil gerne med", så deltager du i lodtrækningen. Der vil blive trukket lod på søndag kl. 19.

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk