Vild med data og analytics? Bliv en del af et nyt fagligt netværk!

Data er alle vegne, og evnen til at analysere og træffe beslutninger på baggrund af data bliver kun vigtigere.

Derfor er vi ved at etablere et studenternetværk, der består af studerende som har interesse for data og analyse.

I netværket vil vi afholde arrangementer med emner som ”Dataetik og ansvarlig AI”, ”Den analytiske livscyklus”, ”Digitale fodaftryk – udnyt din egen data”, ” Scraping – lav dit eget datasæt”, ”Data i den virkelige verden – Virksomhedseksempler”, osv. Vi vil desuden tilbyde kurser i programmering, visualisering, data management, præsentationsteknik, og hvad vi ellers i netværket bliver enige om, kunne være spændende.

 

Vigtigst er dog muligheden for at diskutere, udveksle idéer om og få hjælp til analytics.

Sidder du f.eks., eller skal til og i gang med bachelor- eller specialeprojekt og har brug for lidt udefrakommende tanker, mangler du inspiration til studiejob eller har du lyst til at styrke dine analytiske kompetencer, så er netværket noget for dig.

 

Facilitator for netværket er Data Scientist, Sara Armandi fra SAS Institute.

Intentionen er at udnytte de muligheder SAS Institute byder på, men ikke begrænse emnerne til at handle om SAS. Vi vil derfor forsøge at lære fra konsulenter så vel som kunder, men også kaste os over emner som f.eks. open source programmering.

 

Netværket er stadig på idéniveau, så du kan selv være med til at forme, hvordan formatet og indholdet skal se ud.

Planen er, der skal være arrangementer et par gang om året. Første event for netværket er allerede lagt i kalenderen onsdag d. 25. januar, og afholdes på SAS’ domicil på Havneholmen 8.

 

Lyder ovenstående som noget for dig, så tøv endelig ikke med at hive fat i Sara for at høre mere:

Sara Armandi

sara.armandi@sas.com

5138 7761

Virksomheder

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk