event

Perspektiver på klimaøkonomi

O2-skat, grøn vækst og markedet, det er nogle af de løsninger, som mainstream klimaøkonomi mener, der skal anvendes til at løse klimakrisen. Men er det nødvendig løsninger, som også tager hensyn til naturens grænser, trivsel og social retfærdighed, som postvækst-perspektivet mener de burde gøre?

Hvis du har lyst til at blive klogere på det hele, så kom med til SøS arrangement om perspektiver på klimaøkonomi den 10. maj. Her vil Adjunkt Peter Kjær Kruse-Andersen og Professor Jens Friis Lund give en introduktion til hhv. mainstream klimaøkonomi og postvækst-perspektivet, og bagefter vil de diskutere deres perspektiver i en paneldebat.

Der er gratis aftensmad fra Lett, som bruger lokale og sæsonbaserede råvarer, og har lavet alle retter, så klimaaftrykket er under FNs mål på 0,5 kg CO2.

Aftensmaden er sponsoreret af DJØFs studieaktivitetspulje, og man er først rigtig tilmeldt, når man er tilmeldt igennem tilmeldingslinket.

Virksomheder

Hvornår

10. maj 2022 17:00

Hvor

CSS

Tilmelding

Tilmelding via link

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk