Ny blogger: Jeppe Druedahl

Anna Cecilie Friis Bach

Ny spændende blogger på Altandetlige.dk. Cand.polit og ph.d. studerende på Økonomisk Institut Jeppe Druedahl er ny blogger her på siden og idag kan du læse hans første blog "Prognosefejl og Outputgab"

På redaktionen er vi glade for at byde ph.d. studerende fra Økonomisk Institut Jeppe Druedahl velkommen som ny blogger på Altandetlige.dk.

Jeppe Druedahl er uddannet cand.polit og forsker nu i konjunkturteori funderet på mikrodata. Hans interesser ligger bredt inden for makroøkonomisk teori og empiri, samt metodologi og økonomisk politik. Jeppe Druedahl har tidligere været holdunderviser på bl.a. Advanced Macroeconomics og har arbejdet som forskningsassistent i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. 

I samme tråd som hans forskning, vil han i en række blogs over det næste år undersøge og forsøge at forklare forskellige emner vedrørerende den finansielle krise, hvor den første blog blot er startskuddet. Jeppe Druedahl undersøger i bloggen bl.a. hvorfor krisen er blevet så langvarig, samt om dette kunne være forudset. Med kritiske spørgsmål, om det netop nu relevante emne, sætter vi stærkt af fra start. Disse overvejelser blendet med viden og metodiske overvejelser fra hans egen forskning, gør at vi glæder os til læse meget mere om Jeppe Druedahls tanker og kommentarer.

Du kan læse hans første blogindlæg  "Prognosefejl og Outputgab" her.


2 kommentarer


Mikael Olai Milhøj

Mikael Olai Milhøj @ d. 11. february 2014 #1

Hej Jeppe - fedt du er blevet blogger. Glæder mig til at følge med!


Samuel Clements

Samuel Clements @ d. 12. february 2014 #2

Hej Jeppe!

At kunne give multikausale forklaringer er aldrig just økonomers stærke side, men jeg vil enormt gerne høre, om du ved hvilke konsekvenser den pengepolitisk stramning har haft? Vi går nemlig alle og tror, at der foregår en lempelse, men det er kun "base money" - "broad money" er jo skrænket ind som følge af politisk regulering. Og hvad angår DK: som vi tit hører, er store dele af Danmark koblet af fra resten af landet. Man ikke få lån til landbrug eller bolig, hvis man bor i Udkantsdanmark.
Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger