Her er din chance for at møde Novo Nordisk's CFO

Birgit  Hervørsdóttir

Deltag i dette endags event som tilbyder unik indsigt i rollen som CFO hos en af Danmarks største virksomheder og de udfordringer man møder som CFO i medicinal industrien.

I løbet af eftermiddagen vil Novo Nordisk's CFO og andre senior finansledere, præsentere emner som er relevante indenfor medicinal industrien, strategisk finans, data analyse i praksis, digitalisering og lederskab.

Ved brug af indsigten skabt gennem de åbne diskussioner mellem deltagerne og Novo Nordisk's finansledere, vil deltagerne arbejde på en virkelighedsnær case, hvor en løsning til slut skal fremlægges for Novo Nordisk's Head of Strategic Finance.

Eventet slutter med en uformel middag der giver mulighed for at netværke med medarbejdere fra Novo Nordisk's finansledelse samt nuværende og tidligere Global Finance Graduates.

Interesseret? Vi er på udkig efter talentfulde og ambitiøse polit-studerende, gerne med fokus på finans, men også gerne med fokus på andre elementer indenfor Økonomi. Hvis det findes interessant bedes du sende CV og karakterudskrift (På Engelsk) på bit.ly/cfo-nn.

Ansøgnings deadline: 21 November 2019

Rejseudgifter: Udgifter for offentlig transport indenfor Danmark vil blive dækket.

Nogle spørgsmål? Kontakt gerne Jaromir Friedel på JRFI@novonordisk.com

Faktaboks


0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks