Doing business in 2020

Altandetlige.dk - Polit Portal

Kom med på Djøf’s årlige studietur sammen med BCG og Novozymes og oplev business på forreste række gennem en rejse til Kina. En unik mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i en real-life case.

Ansøgningsfrist: 24. november 2019. 

Doing Business In (DBI) er Djøf’s årlige case competition og studietur, som organiseres af Djøf og fire udvalgte frivillige i tæt samarbejde med Novozymes og Boston Consulting Group (BCG). Siden 2006 har DBI rejst på tværs af kontinenter, og i 2020 går turen til Kina.

I løbet af to uger vil 30 udvalgte topstuderende fra forskellige baggrunde deltage i virksomhedsbesøg, workshops og ikke mindst en lang række sociale arrangementer med BCG og Novozymes. Her vil de lære om udfordringerne samt mulighederne i at drive virksomhed i udlandet, og derigennem opbygge en særlig forståelse for Kina. 

Som en fast del af turen konkurrerer de studerende afslutningsvis i en kompleks 24-timers real-life case i Kina, hvor de undervejs vil få rådgivning, feedback og værktøjer fra BCG og Novozymes eksperter.

Turen foregår i påsken fra den 3-16. april i 2020. Før afrejse afholdes der et præ-seminar i København, hvor de studerende får mulighed for at lære mere om Novozymes. Derudover besøger de BCGs kontor i København, hvor de vil få værktøjer til case-løsning og blive trænet i præsentationsteknik. Efter hjemkomst findes vinderen af case-konkurrencen ved en festlig finaleaften. Her præsenterer case-holdene deres løsning foran et erfarent dommerpanel bestående af repræsentanter fra Novozymes og BCG.

Tilmelding er forbeholdt studerende. 

Ansøgningsfristen er den 24. november.

LÆS MERE HER


Faktaboks

Tilmelding er forbeholdt studerende. 

Ansøgningsfristen er den 24. november.

LÆS MERE HER


0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks

Tilmelding er forbeholdt studerende. 

Ansøgningsfristen er den 24. november.

LÆS MERE HER