Lunch Talk: Cyberwarfare i et samfundsperspektiv

Studenterorganisationen Digi-Talks

Fredag d. 13. april afholder Digi-Talks Lunch Talk om cyberwarfare i et samfundsmæssigt perspektiv med oplæg fra Henrik Palbo fra Forsvarsakademiet. Vi byder som altid på gratis sandwiches. Vel mødt!

Fredag d. 13. april 12.00-13.00 afholder Digi-Talks årets tredje Lunch Talk om cyberwarfare i et samfundsmæssigt perspektiv. Vi byder som altid på gratis sandwiches.

I Danmark har vi, som resten af verden, været vidne til en gennemgående digitalisering både i virksomhederne og i statslige institutioner, hvilket har gjort, at en ny arena for krigsførsel har set dagens lys; cyberspace. 

Regeringen har afsat 1,4 milliarder til at styrke Danmark i kampen mod cyberangreb i forsvarsforliget 2018-2023. Dette kommer i kølvandet på en lang række cyberangreb i 2017 verden over, hvor bl.a. en række engelske hospitalers it-systemer blev lagt ned af et hackerangreb. Herhjemme blev Mærsks it-systemer lagt ned, hvilket førte til milliardtab.

Gør den øgede digitalisering os skrøbelige over for fremtidige angreb, særligt i takt at angrebene bliver mere og mere avancerede? Går vi en fremtid i møde, hvor vi konstant skal leve med frygten om at udefrakommende kan kortslutte Danmarks sundhedsvæsen? Og hvordan sikrer Danmark sig bedst mod cybertrusler?

Henrik Palbo fra Forsvarsakademiet kommer til CSS fredag d. 13. april for at fortælle os om cyberkrig i et samfundsmæssigt perspektiv, herunder de politiske, økonomiske og sociale aspekter. 

Program 
Kl. 12.00-12.15 Velkomst og sandwiches
Kl. 12.15-12.45 Oplæg ved Henrik Palbo, Forsvarsakademiet 
Kl. 12.45-13.00 Spørgsmål og debat

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/2014118815517440/ 

Tilmelding er påkrævet og sker via dette link: https://billetto.dk/e/lunch-talk-cyberwarfare-i-et-samfundsperspektiv-billetter-274933  

Skulle du være forhindret i at deltage, så send os en mail på info@digi-talks.dk.

Vi glæder os til at se jer!

Tags: #studieliv  #css  #digi-talks  #cyberwarfare  #forsvarsakademiet  #cyberkrig 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om