PÅ TVÆRS: Ulighed og uddannelse

Anne Sophie Schytt Lassen

Reducerer uddannelse intergenerational ulighed? Hvem får mest ud af gratis uddannelse? Og hvad bestemmer i sidste ende uddannelsesresultater? Efter PÅ TVÆRS arrangement d. 19. marts kan du måske svare på de spørgsmål.

Studenterorganisationen PÅ TVÆRS inviterer studerende på KU og andre interesserede til en tværfaglig og akademisk begivenhed om emnet ulighed og uddannelse. De har inviteret lektor Kristian Bernt Karlson fra Sociologi og assisterende professor Miriam Gensowski fra Økonomi, der med udgangspunkt i flere års forskning om emnet vil give en præsentation af deres syn på emnet. Efter de to præsentationer vil der være en fælles debat. 

Eventet foregår d. 19. marts kl. 17:15 i lokale 2.0.63 (CSS) .

KRISTIAN BERNT KARLSON er lektor ved Sociologisk Institut ved Københavns Universitet. Siden han fik sin PhD fra Aarhus Universitet, har han arbejdet med kvantitative aspekter af uddannelse og social mobilitet. Hans forskning undersøger blandt andet, hvilke mekanismer der skaber uligheder i uddannelse, og hvordan ulighedsmuligheder kan måles.

MIRIAM GENSOWSKI er adjunkt ved instituttet for økonomi ved Københavns Universitet med PhD fra University of Chicago. Hendes forskning undersøger oprindelsen og følgerne af ulighed, og hun har især fokus på uddannelses- og familieøkonomi. 

Læs mere om eventet her og tilmeld dig.

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger