Doing Business In 2021

Kom med på Djøf’s årlige case competition og studietur sammen med BCG og Novozymes og oplev business på forreste række gennem en rejse til Sverige. En unik mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i en real-life case.

Doing Business In (DBI) er Djøf’s årlige case competition og studietur, som organiseres af Djøf og fire udvalgte frivillige i tæt samarbejde med Novozymes og Boston Consulting Group (BCG). Siden 2006 har DBI rejst på tværs af kontinenter, og i 2021 går turen til Sverige.

I løbet af to uger vil 20 udvalgte topstuderende fra forskellige baggrunde deltage i virksomhedsbesøg, workshops og ikke mindst en lang række sociale arrangementer med BCG og Novozymes. Her vil de lære om udfordringerne samt mulighederne i at drive virksomhed i udlandet, og derigennem opbygge en særlig forståelse for Sverige og Norden. 

Som en fast del af turen konkurrerer de studerende afslutningsvis i en kompleks 24-timers real-life case i Sverige, hvor de undervejs vil få rådgivning, feedback og værktøjer fra BCG og Novozymes eksperter.

Turen foregår i påsken i 2021. Før afrejse afholdes der et præ-seminar i København, hvor de studerende får mulighed for at lære mere om Novozymes. Derudover besøger de BCGs kontor i Sverige, hvor de vil få værktøjer til case-løsning og blive trænet i præsentationsteknik. Efter hjemkomst findes vinderen af case-konkurrencen ved en festlig finaleaften. Her præsenterer case-holdene deres løsning foran et erfarent dommerpanel bestående af repræsentanter fra Novozymes og BCG.

Hvis du er interesseret i Doing Business In, så send en motiveret ansøgning, hvor du fortæller om, hvorfor du gerne vil deltage og hvad der interesserer dig ved destinationslandet, Novozymes og BCG. 

Der modtages ansøgninger fra kandidatstuderende eller bachelorstuderende på deres sidste år fra ethvert slags studie. Ansøgning, CV samt karakterudskrift skal uploades på engelsk.

Send din ansøgning her

Tilmelding er forbeholdt studerende.

Ansøgningsfristen er den 1. december 2020.

Virksomheder

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk