Journal of Polit-Opgaver (JPO)

Har du skrevet en spændende skriftlig opgave? Så vil vi meget gerne invitere dig til at fortælle om den her i Altandetlige!

Hvert år bliver der skrevet hundredvis af BA’er, seminarer, specialer og lignende på polit, og det kommer der garanteret mange spændende resultater ud af. Derfor er det ærgerligt at skriftlige opgaver for det meste går direkte fra forsvaret til glemmebogen. Det vil vi i Altandetlige gerne forsøge at gøre noget ved. Derfor starter vi Journal of Polit-Opgaver (JPO).

Men vi skal bruge din hjælp! Har du lyst til at skrive lidt om din BA, dit seminar, dit speciale, din opgave uden for kursusregi, eller noget helt femte, her i Altandetlige? Så send en mail til rune@altandetlige.dk med din tekst og/eller eventuelle spørgsmål. Vi hjælper gerne med struktur, korrektur o.lign. Det er ikke et krav at du har lavet banebrydende research eller fået 12 – det er bare et krav at du har lyst til at fortælle om din opgave: Hvad fandt du ud af? Hvordan gjorde du? Hvorfor var det spændende? Havde du problemer undervejs?

Vi glæder os til at høre fra dig!

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk