Workshops i data-tools fra Alteryx og Tableau på CSS

Lær at bruge branchens bedste tools til data prep, data blend og visualisering, og bliv klar til at deltage i årets case competition med Novo Nordisk og Inviso

Alteryx og Tableau er to af verdens førende programmer til at samle, analysere og visualisere store dataset, og bliver brugt af virksomheder og organisationer over hele verden.

 Inviso by Devoteam inviterer alle studerende til fire unikke workshops i oktober, hvor du vil blive introduceret til programmerne af vores erfarne konsulenter, og blive klædt på til at begynde at lave dine første data-projekter i de to programmer.

 

Bliv klar til at deltage i case competition med Novo Nordisk, Inviso og Jayway

 Den 6. og 7. november afholder Novo Nordisk, Inviso by Devoteam og Jayway by Devoteam den årlige case competition; Data Analytics Challenge 2021. 

Ved at deltage i en eller flere af de kommende workshops, vil du og dit hold være klædt bedre på til at løse årets case, og dermed med i konkurrencen om at vinde 30,000 kroner.

 

Datoer for workshops på CSS og CBS

●      6. oktober på CSS, lokale 2.0.63 - Lær Alteryx (1)

●      14. oktober på CSS, lokale 2.0.63 - Lær Alteryx (2)

●      18. oktober på CBS - Lær Tableau (1)

●      24. oktober på CBS - Lær Tableau (2)

 

Alle workshops er åbne for studerende fra alle universiteter og varer fra 17:00 til 20:00. Alle workshops inkluderer mad og drikkevarer.

Se alle workhops og tilmeld dig dem, du har lyst til på www.inviso.dk/casecompetition

 

 

Hvordan er det at deltage i en case competition?

Mød Frederik - i 2019 deltog han i Invisos case competition for studerende. Hør, hvordan han fandt et hold, og hvad han fik ud af at deltage - selvom han ikke vandt - i videoen .

Virksomheder

Tilmelding

Tilmeld dit hold til Data Analytics Challenge 2021 her:

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk