Mød den økonomiske virkelighed

Altandetlige.dk - Polit Portal

Du kan stadig nå at tilmelde dig Altandetlige.dk's Impact Night tirsdag d. 9. oktober kl. 17:30. Her kan du møde økonomer fra fire organisationer, der vil fortælle om deres hverdag, hvor økonomisk teori kobles til virkeligheden.

Der er stadig pladser til Impact Night, hvor Altandetlige.dk har inviteret fire organisationer, der beskæftiger sig med økonomi, politik og samfund. Så du som studerende har en unik mulighed for at få et indblik i deres hverdag, hvor økonomisk analyser går hånd i hånd med den politiske virkelighed. 

Tilmeld dig her. 

Uanset om du lige er startet på bacheloren eller er ved at skrive speciale, kan du få fire forskellige perspektiver på sammenhængen mellem økonomi og politik. 

Hvem: Dansk Industri, Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, Copenhagen Economics og Økonomi- og Indenrigsministeriet.

Hvad: Som studerende vil du rotere mellem de oplæg fra organisationerne af en halv times varrighed. Efter oplæggene byder vi på vin og mad. 

Hvor og hvornår: tirsdag d. 9. oktober fra 17:30 – 22:00 på Gammel Kongevej 3E, 1. sal.

Med udgangspunkt i det svenske boligmarked, 10-året for finanskrisen, ADAM og Lovmodellen og vækstfremmende tiltag vil de fire organisationer give konkrete eksempler på analyser fra deres hverdag, og forskellige bud på hvordan økonomisk teori omsættes til policy advice og skaber impact.

Vi glæder os til at se jer!

Tags: #DI  #AE-Rådet  #Dansk Industri  #AE  #Copenhagen Ecomics  #oim 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om