event

ÅRETS KARRIEREAFTEN I NATIONALBANKEN 2021

Der er nu åbent for tilmelding til Nationalbankens karriereaften for økonomistuderende ved landets universiteter og handelshøjskoler. Arrangementet holder vi i år onsdag den 27. oktober på vores midlertidige adresse på Langelinie Allé 47, København Ø. I løbet af eftermiddagen og aftenen vil du bl.a. kunne møde nationalbankdirektør Lars Rohde samt høre et bredt udsnit af bankens medarbejdere fortælle om, hvordan det er at arbejde i Nationalbanken. Desuden vil du skulle deltage i en workshop med en aktuel og konkret økonomfaglig problemstiling. Se program, og hvordan du tilmelder dig, her på siden.

Program

Kl. 15:00: Ankomst til banken

Kl. 15:30: Præsentation af program

Kl. 15:35: Tale af nationalbankdirektør Lars Rohde

Kl. 15:55: Overrækkelse af Nationalbankens pris for bedste bacheloropogave i økonomi

Kl. 16:00: Vinderen af bedste bacheloropgave i økonomi præsenterer sin opgave

Kl. 16:15: Karrieremesse - mød nogle af bankens medarbejdere

Kl. 17:00: Workshops

Kl. 18:45: Aftenbuffet med mulighed for networking og spørgsmål til medarbejdere

Kl. 20:00: Tak for i dag

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Du bedes medbringe gyldig billedlegitimation (pas eller kørekort), som du skal vise ved ankomst til Nationalbanken.

Det er en god idé at komme i god tid, da billedlegitimation skal kontrolleres, før du kan få udleveret et gæstekort.

Nationalbanken refunderer dine transportudgifter, hvis du kommer fra en universitetsby uden for København. I så fald skal du efter  karriereaftenen sende kontooplysninger og kvitteringer for rejseudgifter til os. Kun almindelige tog og pladsbilletter refunderes og ikke DSB '1. Nærmere oplysninger om dette på selve aftenen.

I Nationalbanken følger vi myndighedernes retningslinjer for covid-19, som derfor også gælder for vores gæster. Vi beder derfor alle gæster om at udvise hensyn til bankens ansatte samt efterleve Sundhedsstyrelsens krav til hygiejne og afstand mv.

Vi forbeholder os ret til at aflyse karriereaftenen med kort varsel, hvis udviklingen i coronasmittede gør det nødvendigt.

Tilmelding
Tilmeld dig her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende Nationalbankens karriereaften, er du velkommen til at kontakte karriereaften@nationalbanken.dk.

 

Virksomheder

Hvornår

27. oktober 2021 00:00

Hvor

Langelinie Allé 47, København Ø

Tilmelding

link

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk