event

Er du polit-studiets ultimative fodboldekspert?

Forårsemesteret er ved at gå på hæld og sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at eksaminerne allerede er begyndt eller venter lige om hjørnet.
For at juni ikke kun skal gå op i læsning og videoforlæsninger, så har vi oprettet en gruppe på holdet.dk, hvor man gratis kan tilmelde sig sit sommer EM hold og vinde fede præmier!
Tilmeldingen til gruppen er åben nu og lukker d. 11 juni klokken 21:00, hvor EM skydes i gang med åbningskampen mellem Tyrkiet og Italien.

Om spillet
Spillet går ud på, at man vælger 11 spillere i en valgfri startopstilling udfra et startbudget på 50.000.000 kr., som stiger eller falder i værdi efter, hvor godt ens hold spiller på banen. Hvordan pointsystemet er skruet sammen, kan vi kun opfordre til at læse om på holdet.dk under regler. Man har tre udskiftninger undervejs i slutrunden, MEN man skal være opmærksom på, at hvis man benytter sig at denne mulighed, så bliver der pålagt et "transfergebyr" pr. udskiftning. De 5 bedste hold vinder en super lækker præmie sponsoreret af Altandetlige.dk og nogle af vores samarbejdspartnere, når slutrunden er afviklet d. 11/7.

Redaktionens favoritter
Hvis man vildt gerne vil være med, men er super presset ift. eksaminer og ikke har tid til at sætte sig ind i, hvilke spillere man skal vælge, så kommer der her en hjælpende hånd fra os på redaktionen. Vores 3 favoritter, som vi mener, man bør have på sit hold, er:

  • Harry Kane 8.500.000 kr.

Drømme om metal og skuffelser har havlet ned over det engelske landshold i mange år. Men ved VM slutrunden, i Rusland, i år 2018 fik de mange håbefulde engelske fans troen tilbage, da de kunne se deres landshold stå i en semifinale for første gang siden 1990. I redaktionen på Altandeltige.dk ridder vi med på den engelske bølge, og vil på det kraftigste anbefale, at man finder plads til den målfarlige engelske kaptajn i sit angreb.

  • Frederico Chiesa 4.500.000 kr.

Den energiske og hårdtarbejdende venstrebenede kantspiller har haft en forrygende sæson for Juventus i år, selvom klubben ikke har spillet prangende. Vi tror på, at Chiesa kommer til at etablere sit navn på den store scene ved sommerens EM. Derfor bør man finde plads til den 23-årige italiener på sit hold.

  • Kasper Schmeichel 5.000.000 kr.

Den lyshårede danske målmand, der vogter det danske mål, er svær at komme udenom - det er ikke uden grund, at der på festivaler og stadions synges: "Schemichel er en mur!". Kasper er blandt verdens bedste målmænd, og har vist sine færdigheder på det danske landshold ved flere lejligheder. Man kan købe Kasper til sit hold for den nette sum af 5.000.000 kr., hvorfor at vi fra redaktionen kun kan anbefale ham, som var vi aktie-analytikere hos Bloomberg, køb køb køb!

Præmier
I puljen af præmier har vi indtil videre:

  • Gavekort til en dinningsix-restaurant til en værdi af 300 kr.

  • 2 x Burger Shack menuer

  • 1 kasse øl og 1 kasse sodavand

  • Bogen "Rige børn leger bedst", signeret af Lars Andersen og Sune Caspersen

  • 2 flasker vin og chokolade

Præmierne er sponsoreret af vores fantastiske samarbejdspartnere og Dining Six.


OBS! Denne konkurrence er kun for polit studerende

Hvornår

11. juni 2021 21:00

Hvor

Holdet.dk

Tilmelding

Man tilmelder sig ved at oprette et EM 2020 managerhold og tilmelder sig gruppen Altandetlige.dk. Koden er 'Schmeichel'. Man kan også følge linket på 'Tilmelding'-knappen.

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk