Fremmødet var stort til den to dage lange case competition, som blev afholdt på CSS i bygning 35. Da Altandetliges udsendte mødte op søndag formiddag, var der hektisk aktivitet blandt turneringens 26 hold. I mens nogle hold præsenterede deres case for dommerne, var andre i gang med de sidste forberedelser mens andre igen forsynede sig fra frokostbuffeten eller fik sig en croissant og en kop kaffe. Da alle cases var blevet præsenteret for dommerpanelet, blev tre hold udvalgt, som herefter præsenterede deres case for et fyldt auditorium bestående af de øvrige hold samt interesserede fremmødte. I bedste konsulentstil var alle præsentationer understøttet af opfindsomme og detaljerede powerpointslides. I mens dommerne voterede, blev salen underholdt med oplæg fra to af arrangementets partnere, Nordea og Dansk Industri.
Dagen før havde Copenhagen Economics præsenteret de tre cases med hovedemnet ”Luftfart og turisme i Grønland”, problemstillinger som CE selv for nylig havde beskæftiget sig med. Se casen her. Herefter havde hvert hold otte timer til at beslutte sig for en af de tre cases og komme med deres bedste løsningsforslag. Dagen blev afsluttet med aftensmad og oplæg fra endnu en af arrangementets partnere, Økonomi- og Indenrigsministeriet. Den fjerde af PCCs partnere, DJØF, var repræsenteret med en stand i området, hvor studerende kunne få sig en snak og et bolsje.
Polit Case Competition er arrangeret af de tre politstuderende Frederik Wagner, Christoffer Jessen Weissert og Albert Nygård. Ideen og motivationen for at stable konkurrencen på benene er, som drengene skriver på projektets hjemmeside: ”Polit Case Competition er et forsøg på at udvide det ellers begrænsede udvalg af muligheder for faglig udfoldelse på økonomistudiet og således imødekomme de studerende, der savner at anvende deres nyligt tilegnede viden i mere erhvervsorienterede rammer”. Efter fremmødet at dømme, er en del studerende enige i den problemstilling. Efter denne skribents mening er PCC et tiltrængt tiltag på politstudiet, der til tider har en kedelig tendens til at forskanse sig i sit elfenbenstårn og lukke virkeligheden ude.
Det blev Ditlev Vang Wildt, Mads Rahbek Jørgensen og Eva Buciek, tilsammen DrEAM, der blev kåret til vindere af konkurrencen og præmien på 20.000 kroner. Hvad pengene skulle bruges til, var dog ikke afklaret, da Altandetliges udsendte reporter spurgte vinderne umiddelbart efter kåringen. Til de øvrige finalister var der gavekort til Aamanns restaurant og vin og blomster til alle. Altandetlige ønsker stort tillykke til vinderne og til arrangørerne for et vellykket arrangement.
Martin Nø...
I skriver, at ‘tunge viden...
2