event

Novo Nordisk og Inviso lancerer case competition

Deltag i Data Analytics Challenge 2021 og vind 30.000 kroner

Novo Nordisk, Inviso by Devoteam og Jayway by Devoteam inviterer data-interesserede studerende fra polit og andre studieretninger til årets Data Analytics Challenge, som er en case competition, der foregår over weekenden 6. og 7. November 2021.

Casen der skal løses kommer fra Novo Nordisk og vil inkludere en datarelateret udfordring, som deltagerne i hold af 2-5 studerende skal bruge weekenden på at finde en løsning på. Som afslutning skal løsningerne præsenteres for en jury bestående af senior ledere fra Novo Nordisk og partnere fra Inviso by Devoteam og Jayway by Devoteam.

 

Vindergruppen får, udover æren og oplevelsen, en præmie på 30.000 kroner.

Virksomheder

Hvornår

6. november 2021 10:00

Hvor

6. og 7. november: Casearbejde hos Inviso by Devotema på Gl Kongevej 3E, præsentationer søndag hos Novo Nordisk i Bagsværd.

Andet

Det er ikke et krav, men kan være en hjælp til at løse casen, at man kender lidt til dataanalyse og visualisering i værktøjer som Tableau og Alteryx. Inviso by Devoteam vil i perioden op til konkurrencen annoncere muligheder for at deltage i workshops, hvor politstuderende kan lære værktøjerne at kende og prøve dem af selv.

Tilmelding

Deadline for tilmelding er 27. oktober. Der er begrænsede pladser, så vent ikke for længe med at melde dig selv og dit hold til. Interesserede studerende kan melde sig ved at trykke på "tilmed" nedenfor - husk at alle fra dit hold (2 - 5 personer) skal melde sig til individuelt, men angive samme holdnavn i formularen.

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk