Digitalisering af virksomheder i praksis

Djøf Studerende

Er du interesseret i digitalisering, men har du somme tider lidt svært ved at forstå, hvad det egentligt er? Så kom og bliv klogere den 20 februar, hvor du kan høre mere omkring, hvordan PwC håndterer digitalisering i praksis :)

Fremtidens arbejdsmarked er mere og mere præget af digitalisering. På arrangementet kan du møde director i PwC, Thomas Schaumburg-Müller, der giver dig indblik i, hvordan PwC hjælper deres kunder til at blive mere digitaliserede, og du får viden om, hvad det vil sige at være en digitaliseret virksomhed, hvordan man implementerer digitalisering i en virksomhed, og hvordan det skaber værdi. 

Derudover kan du høre om, hvilket mindset der kræves hos de ansatte og ledere, der skal gennemføre en succesfuld digital transformation. Thomas Schaumburg-Müller vil også gennemgå konkrete eksempler på virksomheder, der har gennemgået en digital transformation i samarbejde med PwC. 

Arrangementet er for dig, der drømmer om at arbejde som eksempelvis management konsulent og med speciale inden for digital transformation, ledelsesrådgivning, digital innovation og teknologirådgivning.

Vi glæder os til at se dig! 

Tilmeld dig arrangementet her: http://bit.ly/digitalisering-i-praksis 

Tags: #djøf  #Events  #digitalisering  #PwC 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om