Polit-karriere i Nykredit

Anette Halmind

Kom til polit-aften i Nykredit og få indblik i de mange karrieremuligheder for cand.polit’er, hvad enten du er på jagt efter et studiejob, specialesamarbejde eller en graduate-stilling.

Koncerndirektør i Nykredit, cand.polit Kim Duus giver dig indblik i forretningen Nykredit, vores strategi og resultater. Herefter fortæller underdirektør i HR, Annette Schmith om Nykredit som karrierevirksomheder for studerende og nyuddannede. 

Rotation hos Asset management, Markets og Koncernøkonomi
Efterfølgende får du mulighed for at møde polit-uddannede medarbejdere fra Asset management, Markets og Koncernøkonomi, som fortæller, hvordan de bringer deres faglighed og cand.polit-baggrund i spil i deres daglige arbejde. I grupper går I på tur hos de enkelte afdelinger, som giver jer indblik i virkelighedsnære problemstillinger, man vil møde i de enkelte afdelinger.

Vi slutter dagen af med en let buffet, hvor du får mulighed for at netværke med med­arbejderne og præsentere dit cv for vores rekrutteringskonsulenter. Hør hvad vi kan tilbyde dig af studiejobs, Nykredit Speciale og Nykredit Graduate.

Program 
Kl. 15.45-15.55: Ankomst til Nykredit, Glaskuben
Kl. 16.00-16.15: Velkomst v/ koncerndirektør Kim Duus, cand.polit
KL. 16.15-16.45: Nykredit som karrierevirksomhed, graduate program, specialesamarbejde og studiejob v/ Underdirektør Annette Schmith
Kl. 16.45-17.15: Rundvisning, Glaskuben
Kl. 17.15.17.30: Pause med vand og snacks
Kl. 17.30-19.00: Polit-karriere i Nykredit; Rotation til Asset management, Markets og Koncernøkonomi
Kl. 19.00-20.00: Buffet og café-netværk, polit-profiler og rekrutteringskonsulenter
Kl. 20.00: Tak for i dag

Kort om afdelingerne
Nykredit Markets
Nykredit Markets er en af Danmarks største børsmæglervirksomheder med ansvar for forretninger og handel med værdipapirer, derivater og valuta. Markets udbyder en bred vifte af produkter: Obligationer, aktier, virksomhedsobligationer, valuta, derivater samt selskabsudstedelser.

Nykredit Asset management
Nykredit Asset management er den næststørste kapitalforvalter i Danmark. Asset Management varetager Nykredits forretninger inden for kapitalforvaltning og porteføljeadministration og er ansvarlig for koncernens kapitalforvaltningsprodukter til samtlige kundegrupper.

Koncernøkonomi
Koncernøkonomi er Nykredits økonomifunktion, som har en tværgående og koordinerende rolle overfor Nykredits datterselskaber og Finansafdelingen. Koncernøkonomi arbejder med økonomistyring samt intern og ekstern rapportering og driver projekter, som er funderet i økonomistyring, herunder implementeringen af økonomistyringskoncepter og platforme.

Vi glæder os til at se dig

Tilmelding
Tilmeld dig arrangementet ved at skrive en mail til liha@nykredit.dkFrist for tilmelding fredag d. 18. oktober.

Tid og sted
Onsdag den 23. oktober kl. 15.45-20.00
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780 København V

Tags: #Nykredit  #polit  #arrangement 

1 kommentar


Lars Hvelplund

Lars Hvelplund @ d. 02. october 2013 #1

Fuck man, så lige billedet og troede at det var Nykredits koncernchef!


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om