Partneraften med Altandetlige.dk

Anna Cecilie Friis Bach

Redaktionen inviterer dig til vores fjerde partneraften. Kom og hør hvordan det er at arbejde i Novo Nordisk, Dansk Industri og Deloitte til arrangementet tirsdag d. 20 oktober kl. 17.30.

Igen i dette semester vil redaktionen prøve at gentage successen med afholdelse af partneraften - hvor studerende får mulighed for at møde vores partnere. Arrangementet bliver afholdt tirsdag den 20. oktober kl 17.30 - 20.00 på SoHo i kødbyen, Flæsketorvet 68 på Vesterbro. 

Formatet bliver som de tidligere partneraftener. Vi har bedt tre af vores partnere om at sende nogle af deres dygtigste cand.polit'er ud til at fortælle om deres studietid, karriere og nuværende arbejde. 45 stud.polit'er får mulighed for at deltage i arrangementet, som forløber som følger:

  • Lille forfriskning og indskrivning (17.30). 
  • En cand.polit fra hver partner holder et kort oplæg om arbejdet og opgaverne på deres arbejdsplads. (17.40 til 18.25)
  • Du går ud til workshop hos én af partnerne for at høre mere om netop deres opgaver, fortalt af en cand.polit. (18.30 til 19.15)

Til slut samles vi, hvor der vil blive serveret lidt mad og drikke samt være mulighed for at snakke med deltagende virksomheder. Her kan du høre om de andre workshops og stille spørgsmål til alle tre partnere. 

De tre partnere der deltager er:

  • Deloitte
  • Novo Nordisk
  • Dansk Industri

Når du tilmelder dig kan du prioritere hvilken partner, som du ønsker at deltage i workshop med. Der er kun 15 pladser hos hver partner, så vi vil opfordre dig til at tilmelde dig hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på en plads hos din førsteprioritet. Deadline for tilmelding er fredag d. 16 oktober. 

Tilmeld dig her.

Vi glæder os til at se dig!

Tags: #arrangement  #altandetlige.dk  #jobmuligheder  #partneraften 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om