Tilmelding til Doing Business In 2018

Anna Cecilie Friis Bach

Studietur og Case Competition kombineret i én - og næste år går turen til Malaysia og Singapore. Læs mere om Djøf's årlige Case Competition Doing Business in (DBI) her og husk at tilmelde dig inden d.1 december.

Doing Business In (DBI) er Djøfs årlige Case Competition og studietur, som organiseres af Djøf, 4 udvalgte frivillige og i tæt samarbejde med Novozymes og Boston Consulting Group (BCG). Som DBI-deltager bliver du håndplukket til en række unikke oplevelser. Du får en enestående mulighed for at rejse til udlandet med repræsentanter fra Novozymes, BCG og 29 andre topstuderende fra hele Danmark.

Med DBI vil du sammen med 4 andre studerende, skulle løse en kompleks real-life case fra Novozymes i udlandet. Derigennem vil du få et eksklusivt indblik i, hvordan forretninger udføres i Novozymes' samarbejdslande gennem f.eks. firma besøg og workshops. I 2018 går turen til Malaysia og Singapore.

Rejselandet er altid et sted, hvor Novozymes og BCG driver forretninger, så du får mulighed for at lære om udfordringerne og mulighederne for at have virksomhed i udlandet og møde fagfolk, der har taget skridtet videre og selv lever og arbejder i uden for Danmark. Gennem den intensive 24-timers case vil du opnå stor viden om de nuværende makroøkonomiske, økonomiske og kulturelle tendenser i landet.

Turen foregår hvert år i påsken. Før afrejse afholdes der et pre-seminar i København, og et post-seminar/finale finder sted efterfølgende. I finalen bliver det vinderne fundet fundet gennem præsentationer foran et dommerpanel bestående af repræsentanter fra Djøf, Novozymes og BCG.

Tilmelding er forbeholdt studerende, som er medlemmer af Djøf. Du kan læse mere mere på Facebook, samt på hjemmesiden for DBIDeadline for tilmelding er den 1. december. 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger