Deltag i Data Case Competition

Altandetlige.dk - Polit Portal

Den 7. marts 2017 afholder Deloitte og Inviso Data Case Competition, hvor du har mulighed for at vise dine dataevner. Inden selve eventet er der mulighed for at få træning i programmet Tableau, som skal bruges til at løse casen.

Kom og få et indblik i, hvordan man arbejder med store datamængder, og hvordan data bruges til at træffe vigtige beslutninger, når konsulenthuset Deloitte og datavirksomheden Inviso inviterer nysgerrige og ambitiøse studerende til at demonstrere deres Tableau-færdigheder på en virkelighedsnær case.

Måske kender du allerede programmet og ved, hvordan det skal bruges, men hvis ikke, så bare rolig – tirsdag den 21. februar og tirsdag den 28. februar fra klokken 17.15-21.00 afholdes to gratis undervisningsgange i Tableau. Undervisningen foregår på CSS, og det vil være konsulenter fra Inviso, der står for undervisningen.

Til den endelige case competition, der foregår tirsdag den 7. marts fra klokken 17.15-21.00, vil I få mulighed for vise jeres analytiske og visuelle evner på en virkelighedsnær case fra en af Deloittes samarbejdspartnere. Der vil blive lagt vægt på, hvordan både funktionalitet og information spiller sammen med historiefortælling og visualisering, når data skal benyttes som udgangspunkt for vigtige beslutninger.

I skal arbejde i grupper af 3-5, hvor I sammen skal benytte Tableau til at identificere og præsentere underliggende sammenhænge i data. Dette skal ske gennem et Tableau-dashboard, der skal kunne danne grundlag for case-virksomhedens strategiske beslutninger fremadrettet. Der vil være en præmie til det team, der har den bedste analyse og visualisering.

Aftenen vil være udfordringsrig, og der vil være mulighed for at snakke med konsulenter fra både Deloitte og Inviso omkring deres arbejdsplads, hvordan det er at arbejde med store datamængder, eller den nyeste udvikling inden for området data-science.

Softwaren
Tableau er gratis for studerende. Installér gerne en gratis version af programmet hjemmefra, det kan hentes her. Det er simpelt og intuitivt at komme i gang med Tableau, hvorfor I hurtigt kan tilegne jer de nødvendige evner, der kræves for deltagelse i selve Data Case Competition.

Tilmelding
Tilmeld dig ved at sende en mail til tableau@altandetlige.dk med navn, studie, CV og karakterer.

Husk at skrive navnene på dig og dine gruppemedlemmer. Hvis du gerne vil deltage, men ikke selv har sammensat en gruppe, gør vi det gerne for dig – så notér det i mailen.

Vil du gerne have den gratis træning, men ønsker ikke at deltage i den afsluttende case competition, er dette også en mulighed – eller den anden vej rundt. Skriv blot i din tilmeldingsmail, hvad du ønsker at være med til.

Hvornår 
Tirsdag den 21. februar 2017 klokken 17.15-21.00: Tableau – introduktionskursus
Tirsdag den 28. februar 2017 klokken 17.15-21.00: Tableau – avanceret kursus

Tirsdag den 7. marts 2017 klokken 17.15-21.00: Data Case Competition

Hvor
Lokale 35.01.06 på CSS, Københavns Universitet.
Der vil være gratis aftensmad og drikke alle tre aftener.

Tags: #Case Competition  #Deloitte  #big data  #Data  #tableau  #inviso  #Data Case Competition 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om