SØS' årlige nobelpris foredrag

Laura Nielsen

Det er pinligt at være økonomistuderende - og ikke kende vinderne af Nobelprisen i økonomi. Derfor skal du komme til SøS' årlige Nobelpris foredrag, hvor vi bliver klogere på årets vindere og deres bidrag til den økonomiske teori.

Ved du, hvem der vandt nobelprisen i økonomi i 2012? Og ved du, hvorfor de vandt? Hvis ikke, så kom og bliv klogere d. 26. marts kl. 17.15 i lokale 25.01.53 (forelæsningssalen under Cafélitten).

Vinderne af Nobelprisen i økonomi 2012 er Alvin E. Roth og Lloyd Shapley. De blev æret for deres bidrag til emnet Matching Theory, hvor de har analyseret situationer med to parter, som skal parres på en efficient måde til trods for, at de traditionelle markedsmekanismer er sat ud af spil.

Dagens foredragsholder er institutleder Christian Schultz, som vil forsøge at gøre os klogere på, hvordan årets vindere har bidraget til den økonomiske teori og gennemgå deres hovedresultater.

Vi glæder os til at se jer!

Se eventuelt artiklen på Altandetlige.dk.


Tags: #nobelpris  #Socialøkonomisk Samfund  #Christian Schultz  #Matching Theory 

2 kommentarer


Patrick Kofod Mogensen

Patrick Kofod Mogensen @ d. 23. march 2013 #1

Interessant arrangement. Kan desværre ikke deltage, men super ide (jeg ved ikke om det har været der de forrige år også...)


Mikael Olai Milhøj

Mikael Olai Milhøj @ d. 23. march 2013 #2

Ærgerligt det ligger samtidigt med oplægget fra Kritiske Politter :)


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om